Direct la continutul paginii »

Sbs Hospitality Consulting & Management SRLSBS Hospitality Consulting & Management este o companie românească, tânară şi dinamică, înfiinţată în 2005, care oferă consultanţă în management şi servicii de investiţii financiare pentru domeniul ospitalităţii.

În plus, datorită experienţei echipei de asociaţi,SBS Hospitality Consulting & Management poate oferi consultanţă în management şi servicii de investiţii financiare pentru alte domenii.

SBS Hospitality Consulting & Management oferă consultanţă şi soluţii pentru toate aspectele unui proiect din industria ospitalităţii, de la faza incipintă a proiectului până la deschiderea hotelului.

Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru orice tip de proiect în domeniul hotelier, financiar şi tehnic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sbs Hospitality Consulting & Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sbs Hospitality Consulting & Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sbs Hospitality Consulting & Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.369