Direct la continutul paginii »

Claeval SRLS.C. Claeval S.R.L. dispune de asigurare de răspundere civilă profesională şi are în curs de implementare măsurile aferente managementului calităţii serviciilor economice si de consultanta manageriala.

Societatea CLAEVAL este atestata CECCAR pentru realizarea de evaluari economice si expertize contabile companiilor din Romania care doresc o mai buna optimizare a afacerii si o mai buna gestionare a fondurilor in scopul rentabilizarii maxime a afacerilor precum si planificarea de atragere a noi fonduri externe, iar si prin echipa sa de specialisti si colaboratori ,detinem competenta Ministerului Muncii de a efectua proiecte pentru accesarea Fondurilor Structurale pentru a sprijini astfel IMM ,Institutiile Publice, Ong-uri, Microintreprinderile sa acceseze fonduri structurale pentru dezvoltarea afacerilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Claeval SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Claeval SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Claeval SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.120