Direct la continutul paginii »

Aisa Invest SAIncepand din 1993 - anul infiintarii, pornind de la 2 angajati si 3 milioane lei vechi cifra de afaceri, Grupul "Serviciile Comerciale Romane" (S.C.R.) a crescut sistematic, ajungand acum, in cel de-al 18-lea an de existenta, la o cifra de afaceri de 360 milioane RON, la un numar de 17 companii si la peste 3.000 angajati.

Filozofia managementului in cadrul Grupului S.C.R. consta in mobilizarea resurselor intr-o atitudine proactiva fata de schimbarile mediului economic si nu numai; prin fructificarea oportunitatilor si exploatarea constrangerilor mediului economic, ce determina la actiune. Fiecare membru are rolul sau bine definit in cadrul echipei in vederea realizarii unui scop comun.

Grupul S.C.R. este structurat in 6 divizii: Utilaje Speciale, Constructii de Masini si Aparataj, Textila, Chimica, Hartie si Aeronautica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aisa Invest SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aisa Invest SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aisa Invest SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.