Direct la continutul paginii »

Banca Romaneasca SABanca Românească a fost înfiinţată în anul 1993 ca bancă comercială universală, în totalitate cu capital privat, lărgindu-şi treptat gama de produse şi servicii, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.

Politica băncii este de a-şi dezvolta canalele de distribuţie a serviciilor şi produselor şi de a-şi îmbunătăţi permanent activitatea, menţinând în acelaşi timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului.

Se înţelege de la sine că, indiferent de cât de bună a fost performanţa Băncii Româneşti, perspectivele acesteia s-au imbunatăţit semnificativ după preluarea de către National Bank of Greece, deoarece acţionarul majoritar este un grup financiar puternic, care poate şi va asigura dezvoltarea viitoare a acesteia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Banca Romaneasca SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Banca Romaneasca SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Banca Romaneasca SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.818