Direct la continutul paginii »

Bancpost SABancpost este membra a Grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 81,9 miliarde EUR (semestrul I/2011).

Grupul are peste 20.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari.

In anul 1997, Fondul Proprietatii de Stat propune Bancpost pentru privatizare si lanseaza oferta pentru evaluarea financiara a bancii, iar in anul 2002 Bancpost devine prima banca din sistemul bancar romanesc privatizata integral.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bancpost SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bancpost SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bancpost SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.103