Direct la continutul paginii »

Cdi Air Bus Lines International SRLCDI AIR BUS Lines International este o agentie de turism nou infiintata, cu puncte de lucru la nivel national, ce aduce un suflu proaspat in zona ofertelor turistice de pe piata din Romania. Pentru noi inceputul inseamna inovatie, ambitie, devotament fata de clientii nostri.Noutatea turistica regasita in pachetele CDI AIR BUS LINES INTERNATIONAL este exigent marcata de experienta fondatorilor companiei, cu o vasta experienta in domeniu si a partenerilor nostri, atat pe plan intern cat si extern.

Produse si servicii:bilete de autocar, bilete de avion, pachete turistice, sejururi, circuite, pachete Sky, pachete Craciun si Revelion, tabere, oferte team-building.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cdi Air Bus Lines International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cdi Air Bus Lines International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cdi Air Bus Lines International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.196