Direct la continutul paginii »

C & R Cara Construct SRLÎn speranta ca ne veti alege pe noi pentru petrecerea unui sejur sau a vacantei dumneavostra va garantam ca veti veni la noi ca turisti si veti reveni ca si prieteni.

Pensiunea Cara situata în statiunea Poiana Marului ofera conditii excelente de a va petrece vacanta, un concediu sau weekend - ul, într-un cadru deosebit cu un climat subalpin si tonifiant.

Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri si o terasa de 16 locuri .Aici se poate servi micul dejun,dejunul si cina in baza unui meniu '' a la carte".

Pensiunea este clasificata la categoria de trei stele, punând la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale C & R Cara Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre C & R Cara Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii C & R Cara Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.973