Direct la continutul paginii »

Ana Yacht Club SRLPentru clientii dornici sa savureze momentele de destindere in portul Marina Eforie - Ana Yacht Club exista acum si posibilitatea unor plimbari cu velierul in largul Marii Negre.

Scufundari - programele "Discover Scooba Diving" va vor face sa simtiti emotia adancurilor marii supravegheati de un instructor

Ana Yacht Club pune la dispozitia clientilor pachete integrate pentru activitati de consolidare si dezvoltare a echipei, cuprinzand exercitii indoor/outdoor.

Marina Eforie - Ana Yacht Club este primul port de agrement privat din Romania, construit la standarde europene.

Acvatoriul portului poate gazdui 60 de ambarcatiuni simultan, cu un pescaj maxim de 3 metri si este operational pe intreaga durata a anului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ana Yacht Club SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ana Yacht Club SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ana Yacht Club SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.560