Direct la continutul paginii »

Sport La Monitori SRLServiciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor care doresc sa ofere angajatilor o perioada de instruire si recreere in Sinaia si Valea Prahovei.

La Monitori a inceput ca scoala de ski in Sinaia, fondata in 1999 de catre un grup de sportivi de performanta. In aproape 10 ani, am format si cooptat mai multi specialisti in sporturi alpine: ski, snowboard, trekking, hiking, mountain-bike etc.

Locatiile in care activam cel mai des sunt Valea Prahovei, Bran/Moeciu si Cheile Rasnoavei, insa va putem insoti si asista in orice zona in care doriti sa organizati evenimente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sport La Monitori SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sport La Monitori SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sport La Monitori SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.121