Direct la continutul paginii »

Centrul De Fotbal Mogosoaia SRLSala de protocol, cu o capacitate de 60 de locuri, dotata cu TV cu plasma, video recorder, conexiune internet.

Hotelul ***, dispus pe 2 etaje, compus din 36 de camere duble, 12 camere single, 2 săli de conferinţă, sală de protocol şi conferinţă.

Situat in localitatea Mogosoaia, la km. 15, pe şoseaua Bucureşti - Targoviste, are avantajul unui amplasament intr-o zona liniştita, aerisită si plina de verdeaţa; este uşor accesibil datorita apropierii de Aeroportul Otopeni si Aeroportul Baneasa, Centrul de Fotbal Mogosoaia.

Dotările, indiferent de structura camerei, sunt aceleaşi: TV color, cablu, telefon, conexiune internet.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul De Fotbal Mogosoaia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Centrul De Fotbal Mogosoaia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Centrul De Fotbal Mogosoaia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.592