Direct la continutul paginii »

Turismaventura SRLAtractivitatea şi spectaculozitatea activităţilor şi succesul pe piaţa turistică au făcut ca activităţile programului „Romania Gorj Adventure” sa fie incluse în spoturile de promovare turistică ale României realizate de Carter Films pentru Ministerul Turismului şi Dezvoltării.

Peste 30 de activitati propuse, echipamente de cea mai buna calitate, profesionalismul instructorilor, atractivitatea, diversitatea si accesibilitatea programelor si activitatilor propuse, cel mai mare portofoliu de clienti, peste 250 de firme, clienti unici, pentru actiuni de teambuilding outdoor si turism de aventura.

Astfel, activităţile de rafting pe Jiu, rapel, tiroliană, speologie, scufundări , mt bike , sporturi de iarnă şi echipa de instructori vor putea fi acum urmărite şi în materialele video din seria „Explore the Carpathian Garden”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turismaventura SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Turismaventura SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turismaventura SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.540Site-uri web