Direct la continutul paginii »

Armin Mayer Reisen SRLSuntem o companie Germano-Romana de transport persoane, avand o vechime de peste 30 ani de activitate.

Principalele activitati ale companiei noastre efectueaza curse internationale in regim de linie regulata, transporturi internationale de persoane, curse charter pe diverse trasee turistice din Romania si Europa, excursii scurte spre destinatii regionale si locale, navete de transfer si transport pentru participantii la evenimente, conferinte si simpozioane organizate pe plan local si regional.

Produse si servicii: Transport International de Persoane din Romania in Germania, Austria si Ungaria.

Lunar pe site-ul companiei sunt disponibile reduceri si oferte speciale.

Pentru muncitorii care pleaca la munca in Germania oferim trasport din Romania pana la locul de munca al angajatorului german si retur in Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Armin Mayer Reisen SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Armin Mayer Reisen SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Armin Mayer Reisen SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.