Direct la continutul paginii »

Himalaya Adventure SRLTaberele au diferite tematici: schi,mountainbike,speologie, trekking, alpinism, orientare. Taberele se desfasoara atat in Romania cat si in Austria.

Va oferim turism de aventura pentru copii, adulti si firme. In timp, s-a format o echipa de oameni profesionisti alaturi de care va puteti bucura si imbunatatiti abilitatile in sporturile outdoor.

Visul nostru se numeste Himalaya Adventure si “s-a nascut” din pasiunea noastra pentru munte. Dorim sa impartasim bucuria pe care ne-o da muntele si cu voi.

Acum 7 ani am visat ca putem trai intr-o lume cu peisaje mirifice, inconjurati de prieteni, o lume in care libertatea si buna dispozitie primeaza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Himalaya Adventure SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Himalaya Adventure SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Himalaya Adventure SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.176