Direct la continutul paginii »

Casa GeorgescuE lucru stiut ca plaiurile mioritice ofera privelisti de legenda, prin urmare, nu e de mirare ca imbogatim, cu prezenta noastra, un mic coltisor de rai. Casa Georgescu este amplasata la intrarea in orasul Rasnov, in dreptul Cheilor Rasnoavei, cu acces direct din Drumul National 73A Predeal – Rasnov, dupa ce ati coborat serpentinele venind dinspre Predeal.

Va stau la dispozitie 6 camere elegante, 4 camere cu pat matrimonial (190×160) si 2 camere cu paturi separate (200×90), toate avand: baie proprie, balcon propriu, LCD TV cu digiSatelit, acces internet wireless. Parcarea este in curte, masina dvs. este in siguranta (6 locuri parcare asigurate).

Tarif cazare: 110 lei/noapte (pentru mai mult de o zi 100 lei/noapte). Rezervari si informatii camere disponibile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Georgescu se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Georgescu in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Georgescu, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Casa Georgescu


36.914Produse

    1. 2