Direct la continutul paginii »

Benedek & Pall Optica SRLCompania Benedek & Pall Optica S.R.L va pune la dispozitie servicii de consultatii oftalmologice, eliberare de retete, ochelaari, lentile de contact, accesorii. Firma noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Benedek & Pall Optica S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Benedek & Pall Optica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Benedek & Pall Optica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Benedek & Pall Optica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.080