Direct la continutul paginii »

Patru Diafan SRLCeea ce isi propune firma Patru Diafan S.R.L. este sa efectueaze servicii oftalmologice, ochelari de soare, lentile, reparati. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Patru Diafan S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Patru Diafan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Patru Diafan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Patru Diafan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.011