Direct la continutul paginii »

High Class Optic SRLHIGH CLASS OPTIC - "Optica de inalta clasa" va ofera servicii complete de optometrie si consiliere, vanzare si reparare la cele mai inalte standarde timp de 363 zile pe an, in magazinul nostru din galeria comerciala Militari Shopping Center( Auchan )

Determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere si a lentilelor de contact.

Când vine vorba de ochelarii dumneavoastră, există mult mai multe variabile in ai alege decât capacitatea lor de corectare a vederii.

Preturile din sectiunea produse sunt calculate cu reducerea inclusa si sunt valabile numai in magazin.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale High Class Optic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre High Class Optic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii High Class Optic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.307Produse

    1. 2