Direct la continutul paginii »

Octogon SRLUna din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In cadrul companiei Octogon S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

firma noastra comercializeaza o gama larga de: ochelari, rame, lentile. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Octogon S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

n cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Octogon SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Octogon SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Octogon SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.903