Direct la continutul paginii »

Tehno - Optimed SRLCeea ce isi propune firma Tehno - Optimed S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de executie ochelari, comercializare rame, lentile, ochelari de vedere, de soare, lentile de contact, tensiometre, ciorapi medicali, pensete, bisturie. Compania noastra are un personal de 1 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Tehno - Optimed S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehno - Optimed SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehno - Optimed SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehno - Optimed SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.409