Direct la continutul paginii »

Optiblue Dr Demian SRLVa oferim rame, lentile pentru ochelari si lentile de contat. Accesorii de optica. Doctori cu renume si aparatura de ultima generatie.

Efectuam Camp Vizual Computerizat pentru comisia de ajutor. 4 locatii in judet; Calea Victoriei Nr 60, langa Miorita- Micalaca, Sebis si Pancota.

Oferim garantie pentru produsele noastre si preturi sub celor ale competitorilor locali. Consultatiile sunt in contract cu casa de asigurari de sanatate.

Produse si servicii:
- produse de optica: rame, lentile PC, helio, antireflex, accesorii si lentile de contact; consultatii oftalmologice in contract cu CASA si consultatii optometrice gratuiteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Optiblue Dr Demian SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Optiblue Dr Demian SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Optiblue Dr Demian SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.134