Direct la continutul paginii »

Soriden Cristian SRLCeea ce isi propune firma Soriden Cristian S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de executie lentile dupa reteta oftalmologica, comert cu rame, ochelari de soare. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Soriden Cristian SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Soriden Cristian SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Soriden Cristian SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.047