Direct la continutul paginii »

Paradigma SRLcompania noastra comercializeaza o gama larga de: ochelari de vededre, de soare, lentile, rame, tocuri de ochleari, sprayuri, lavete pentru sters ochelari, solutii pentru lentile de contact. Compania are un efectiv de 7 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.


Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paradigma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paradigma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paradigma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.841