Direct la continutul paginii »

Noavidet SRLVidet.ro este prima optică online din România. Site-ul oferă produse diversificate precum ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact și serviciul Videt Upgrade (înlocuirea lentilelor la ochelarii mai vechi).

Prețurile practicate de www.videt.ro sunt mai mici cu pana la 35% față de magazinele stradale, competitive pe piața online pentru lentile de contact, fără concurență în ceea ce privește achiziționarea ochelarilor de vedere din magazine online românești.

După ce a pășit pragul unor magazine de specialitate, a constatat că nu-și permite o pereche bună de ochelari, ci doar o consultație oftalmologică. În urma experienței, s-au formulat alte întrebări:

1. cum să găsească rame și lentile mai ieftine, dar de calitate?

2. cum să aleagă modelul optim și potrivit trăsăturilor feței sale, culoarea, forma etc.?Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Noavidet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Noavidet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Noavidet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.093