Direct la continutul paginii »

Baralchim srlCazane de tuica, palinca din cupru pur 99,99% de vanzare cu livrare gratuita in toata Romania in 24 ore cu certificate de calitate, analize, garantie.

"Fabrica De Tuica" a luat nastere din dorinta de a veni in sprijinul Gospodarilor si Pasionatilor de fabricare a tuicii si palincii, cu produse de calitate superioara, fabricate in Serbia, tara renumita, cu traditie in acest domeniu.

In Serbia, fiecare om gospodar si mic comerciant de profil are un asemenea Cazan, cu ajutorul caruia mestesugeste fructele, dintre cele mai diverse, pentru a crea un produs cu gust unic, de fiecare data. Puritatea cuprului din care este realizat cazanul isi pune amprenta asupra gustului final al produsului.


Ce Va Oferim

- Cazane de Tuica Premium Profesionale in Set Complet, Sudate, Etansare cu Apa:

Cazanul(de tip hobby,basculant sau fix), care are incorporat si Focarul, nemaifiind necesara constructia sa din caramida; Compozitie: 99,99% Cupru Electrolitic. Grosime intre 1,8-2,5mm. Cazanul are deasemenea incorporat Amestecatorul cu Manivela si cu tot Mecanismul din interior(Rotile dintate, cadre si paleta amestecatoare-din cupru);
Racitorul, care are incorporata spirala de racire, confectionata din Cupru;
Teava de Comunicare intre Cazan si Racitor, confectionata din Cupru.
Termometru, care se monteaza pe capacul Cazanului.
- Certificat de Garantie 24 luni, Instructiuni de Utilizare, Certificat de Calitate si Conformitate, Analize laborator de la Institutul Sanitar din Serbia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Baralchim srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Baralchim srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Baralchim srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Baralchim srl


11.990