Direct la continutul paginii »

LC PACKAGING SRLDe la un furnizor de saci folositi din iuta in anul 1923, LC PACKAGING a devenit un partener international pentru producatori de materiale de ambalat.

Sediul central din Olanda si punctele de depozitare si distributie din Europa, va ofera ambalaje pentru produse agricole la preturi competitive. LC PACKAGING SRL Romania a inceput in 2006 cu saci plasa pentru legume si isi extinde acum gama de produse.

Comercializam Saci plasa Raschel, sac rafie PP, BIG BAG cu diferite dimensiuni si modele. Acesti Saci BIG BAG au standarde inalte pentru sanatate si siguranta. De asemenea comercializam plase de umbrire, plase de gard, plase de protectie antigrindina , agrotextil, tesatura iuta, PP anur, plasa pt. paletizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale LC PACKAGING SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre LC PACKAGING SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii LC PACKAGING SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.424