Direct la continutul paginii »

KASPER AGRI SRLFirma Kasper Agri a patruns pe piata romaneasca agricola in anul 2006, venind in ajutorul fermierilor cu utilaje agricole si piese de schimb.

Datorita contactului direct pe care il avem cu diversi producatori si dealeri din tarile vest europene, putem livra tractoare si utilaje agricole, noi sau second-hand, conform cerintelor clientilor, cuprinzand o gama variata cum ar fi, utilaje pentru prelucrarea pamantului, semanat, intretinerea culturii, irigat, recoltat, utilaje furajere, utilaje pentru cartofi, dar si incarcătoare si remorci.

De asemenea pentru toata aceasta gama de tractoare si utilaje, si nu numai, oferim piese de schimb si consumabile. Depozitul de la Brasov asigura un stoc constant pentru piesele cu rulaj mare, iar cele care nu sunt pe stoc se pot aduce la comanda.

Pentru a acoperi si mai mult cerintele clientilor, oferim service, in special pentru tractoare John Deere, dar si alte marci. Mecanicii nostri au o vasta experienta in reparatii, inclusiv la cutiile de viteza, motoare, probleme hidraulice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale KASPER AGRI SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre KASPER AGRI SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii KASPER AGRI SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.