Direct la continutul paginii »

Europrod Hd Sibiu SRLLinii automate adapare pasari, crestere la sol si in custi sau baterii. Sistemul de adapare pasari este complet automat si poate deservi: gaini, curcani, sau alte pasari crescute la sol sau baterii pentru carne sau pentru oua.

Accesorii pentru liniile da adapare automate pasari. In aceasta categorie intra, nipluri picuratoare, tavite colectoare, tevi PVC 22 mm / 22 mm patrate sau tevi de 26.6 mm rotunde, tevi zincate de sustinere a liniilor de adapare, regulator de presiune, kit de ridicare, kit de aerisire, etc.

Accesorii pentru liniile de furajare pasari. In aceasta categorie gasim accesorii si piese de schimb pentru liniile de furajare pasari, si anume: buncar capat linie , motor, reductor, hranitori, senzori, kit ridicare, tevi galvanizate, sirala, snec, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Europrod Hd Sibiu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Europrod Hd Sibiu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Europrod Hd Sibiu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.739