Direct la continutul paginii »

FIL ECOBIO SRLDEL-CA-MAG este denumirea comerciala a dolomitei amorfe de Delnita. Romania detine singurul depozit de dolomita amorfa din lume, situat in zona Delnita-Harghita.

Particularitatea deosebita a dolomitei de la Delnita este aceea ca, spre deosebire de cea cristalina, aceasta are o legatura mult mai slaba intre ionii de calciu si magneziu. Acest lucru favorizeaza descompunerea si asimilarea mult mai rapida atat la plante cat si la animale.

Dolomita amorfa de Delnita se extrage in stare pura sub forma de piatra care este ulterior macinata pana la stadiul de praf, fara alte interventii care sa ii modifice proprietatile. Astfel DEL-CA-MAG este un produs 100% natural.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale FIL ECOBIO SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre FIL ECOBIO SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii FIL ECOBIO SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
FIL ECOBIO SRL


18.346Produse

    1. 2