Direct la continutul paginii »

SeaQualia SRL



SeaQualia este prima ferma de calcan din Romania. Finalizata in 2013, la capatul a 6 ani de munca si cu o investitie de 5 milioane de euro,

 SeaQualia este cea mai mare si mai moderna ferma de crestere intensiva a calcanului din sud-estul Europei.

Procesul tehnologic este in principiu simplu: printr-un sistem de aductiune realizat prin foraj orizontal dirijat este pompata apa din Marea Neagra astfel incat calcanul este crescut in conditii similare celui salbatic.

Ferma functioneaza in regim recirculant si datorita tehnologiilor avansate de filtrare a apei, aportul de apa din mare zilnic este de doar 10% din intreaga cantitate. In plus, tehnologia moderna integrata in sistem asigura obtinerea unor parametri identici cu cei naturali: temperatura, salinitate, etc.

Managementul calitatii implementat la SeaQualia este unul foarte strict. Astfel, la calcanul de cultura avem siguranta cresterii intr-un mediu nepoluat, in conditii strict controlat respectand in acelasi timp ritmul natural de crestere al pestelui, fara ca acesta sa fie fortat prin aditivi si tratamente.

Intrucat SeaQualia poate furniza cantitati de pana la 2500 kg/saptamana de calcan proaspat – inclusiv peste viu – preconizam sa putem acoperi intreaga cerere de calcan de pe piata romaneasca si de a asigura, in orice perioada a anului, livrari pe piata interna.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale SeaQualia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SeaQualia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SeaQualia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SeaQualia SRL


16.395