Direct la continutul paginii »

VITAPLANT SRLSC Vitaplant SRL Craiova va ofera la preturi de distribuitor pesticide: erbicide, insecticide, fungicide si ingrasaminte foliare pentru cultura mare: porumb, grau, rapita, floarea soarelui si pentru legume, pomi fructiferi etc. Pentru campania de primavara va recomandam Gardoprim Plus, Dual Gold, Adengo, Frontier Forte si alte erbicide pentru porumb, erbicide pentru floarea soarelui la semanat. Suntem distribuitorii firmelor de renume: Nufarm, Syngenta, Chemark, Maktheshim, Sumiagro, Du Pont etc. Pentru oferta completa de produse si preturi si pentru ofertele lunare vizitati site-ul nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale VITAPLANT SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre VITAPLANT SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii VITAPLANT SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.