Direct la continutul paginii »

Elgeka Ferfelis Romania SAELGEKA - FERFELIS este una dintre cele mai importante companii comerciale care activeaza pe piata romaneasca in domeniul distributiei alimentare din Septembrie 2002.

Cu o experienta si o cunoastere aprofundata a pietei si a mediului in care activeaza, ELGEKA - FERFELIS ofera furnizorilor, clientilor si distribuitorilor ei servicii de inalta calitate la cele mai mici costuri posibile.

In prezent, ELGEKA - FERFELIS are un numar de 438 angajati (24 la Galati, 19 la Tg. Mures, 23 la Iasi, 24 la Timisoara, 24 la Sibiu, 21 la Suceava, 19 la Oradea, 30 la Craiova, 26 la Constanta, 26 la Cluj, 24 la Brasov si 178 la Bucuresti).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elgeka Ferfelis Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elgeka Ferfelis Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elgeka Ferfelis Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.