Direct la continutul paginii »

Bmf Creativ SRLIn contextul actual al reutilarii laboratoarelor din unitati producatoare, institute de cercetare, institutii de invatamant etc, dorim sa participam si noi la aceasta actiune, cu o gama de produse ale unora dintre cele mai reputate firme din Europa si SUA.

Consideram ca, avand la dispozitie o gama mai larga de oferte, exista mai multe posibilitati de a selecta aparatul sau instrumentul cel mai util pentru laboratorul dvs.

Cu accent principal pe aparatura de laborator produsa de firma germana BRABENDER GmbH & Co. KG, ai carei reprezentati suntem in Romania pentru sectorul de mase plastice, va putem oferi si alte aparate si instrumente de laborator produse numai de firme de prima mana.
Solicitarile dvs vor fi tratate cu toata seriozitatea si speram ca produsele oferite de noi sa fie exact ceea ce v-ati dorit dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bmf Creativ SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bmf Creativ SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bmf Creativ SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.290