Direct la continutul paginii »

Bellario Models SRLOferim joburi, locuri de munca, angajam pentru strainatate, Italia, fara sa percepem niciun fel de taxa sau comision, iar biletele de avion si cazarea sunt gratuite.

Cautam tinere fete cu aspect fizic placut care sa lucreze in cluburi de noapte ca fete de imagine. Se cere seriozitate si sa cunoasca cel putin o limba straina la nivel conversational, italiana fiind considerat un avantaj.

Perioada contractuala e de minim 3 luni, insa daca vor aparea nemultumiri, indiferent de natura lor, se reziliaza imediat contractul, fara nicio motivatie. Nu vor fi acceptate fetele de moravuri usoare. Salariul net e 1500 euro. Rugam trimiteti CV si cat mai multe fotografii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bellario Models SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bellario Models SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bellario Models SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.