Direct la continutul paginii »

Garden Center Grup SRLGarden Cernter are ca obiect de activitate proiectarea si amenajarea peisagistica complexa, profesionista. Specialistii firmei acopera toata gama de servicii in domeniul arhitecturii peisagiere acestea fiind oferite atat clientilor din domeniul public cat si privat.

In prezent, firma este pe locul 1 in Romania in domeniul amenajarilor peisagere si dispune de cel mai mare showroom din tara.

Garden Center s-a preocupat pentru implementarea unui sistem riguros de asigurare a calitatii conform conditiilor din standardul ISO 9001:2000, sistem certificat de catre SGS ROMANIA si Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, cat si certificarile: OHSAS si de Mediu.

Asiguram servicii de proiectare complexa pentru diferite tipuri de spatii, executata de specialisti licentiati in peisagistica, arhitectura, horticultura, constructii, instalatii, drumuri, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Garden Center Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Garden Center Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Garden Center Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.