Direct la continutul paginii »

Armido Com SRLDisplay-urile noastre pun in valoare bijuteriile comercializate de clienti din intreaga tara, de la micile afaceri de familie pana la magazinele de bijuterii din cele mai elegante mall-uri.

Firma noastra activeaza ca producator pe piata suporturilor pentru bijuterii inca din 1994.

Realizam suporturi pentru bijuterii din piele ecologica alba sau din catifea sintetica (plus) in diverse culori. Toate materialele pe care le utilizam sunt de inalta calitate astfel incat display-urile sunt usor de curatat si de intretinut pentru o perioada lunga de timp.

Acordam o deosebita atentie calitatii tuturor produselor noastre. Display-urile noastre pentru bijuterii sunt realizate 100 % manual.

Prin diferitele forme si dimensiuni ale display-urilor urmarim sa optimizam spatiul de expunere al clientilor nostri pentru toate categoriile de bijuterii: coliere si lanturi, bratari, inele, cercei, pandantive si seturi de bijuterii.

Contactati-ne pentru a primi oferta noastra de suporturi pentru bijuterii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Armido Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Armido Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Armido Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.616