Direct la continutul paginii »

Budaval Ro SRLBudaval Kft a fost fondata in 1989 ca o companie mixta Elvetiana-Ungara. Acest parteneriat a beneficiat de o forta de lucru cu o experienta in domeniu de mai multe decenii de la proprietarul anterior din Ungaria.

Noul proprietar din Elvetia a furnizat tehnologie si echipamente de productie de origine elvetiana si belgiana, know-how precum si echipamente de precizie elvetiana. La sfarsitul lui 1995, investitori particulari din Ungaria au cumparat compania Budaval Kft si de atunci structura de proprietate a ramas neschimbata.

Suntem mandri de profesionistii care alcatuiesc echipa noastra si consideram ca este o realizare importanta faptul ca numele nostru a devenit cunoscut in regiune datorita unuei munci si a unui efort sustinut.

De asemenea suntem mandri de capacitatea noastra de a urma tendintele pieteti si a ne imbunatati in mod constant. Si nu in ultimul rand suntem mandri de clientii nostri si de succesul acestora, si carora dorim sa le dedicam aceste pagini.

Obiectul nostru principal de activitate este productia de hartii si folii autoadezive pentru industria tipografica. Putem sa producem aceste materiale atat in role cat si in placi de diferite dimensiuni.

Fiind singurul producator de acest tip din Europa de Est scopul nostru este de a ne ajuta clientii, industria tipografica din Ungaria precum si din regiunile invecinate, sa fie comptetitivi pe plan international, prin calitatea produselor si serviciilor noastre.

In acest sens obiectivul nostru major este de a oferi produse de calitate similara si complet substituibile cu cele ale concurentilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Budaval Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Budaval Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Budaval Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.188