Direct la continutul paginii »

Perla Harghitei SASediul societăţii comerciale PERLA HARGHITEI S.A. este localizată în comuna Sâncrăieni, în judeţul Harghita, la 10 km de municipiul Miercurea-Ciuc, pe drumul naţional E578 între Miercurea- Ciuc şi Braşov.

La înfiinţare societatea avea trei fabrici de îmbuteliere, din care pe parcursul anilor ‘90 două fabrici se desprind şi se organizeaza ca societăţi comerciale independente: S.C. KRAITEN IN HARGHITA S.A., respectiv S.C. APEMIN TUŞNAD S.A, iar a treia secţie cu marca de apă medicinală PERLA CASINULUI, intră în conservare. Între anii 2008-2009 S.C. Perla Harghitei SA reuşeşte să fuzioneze cu S.C. KRAITEN IN HARGHITA S.A., şi din acest moment, apa minerală naturală Tiva Harghita face parte din portofoliul de produse al societăţii PERLA HARGHITEI S.A.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Perla Harghitei SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Perla Harghitei SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Perla Harghitei SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.