Direct la continutul paginii »

Vinvico SAIn anul 1949 ia fiinta la Constanta, pe tårmurile Marii Negre, intreprinderea de prelucrare a strugurilor, actuala Vinvico. Practic, Vinvico cuprinde tot judetul Constanta prin faptul cå dispune de o serie de unitåti de vinificatie in tot judetul Constanta, situate in vecinatatea plantatiilor de vie de la Aliman, Ostrov, Medgidia, Cernavodå, Chirnogeni, Tariverde, Mihai Viteazu si Harsova. De aici materia primå rezultatå din struguri este transportatå la sediul din Constanta unde este supuså conditionårii si imbutelierii.

Vinurile imbuteliate de Vinvico se remarcå printr-o fructozitate bunå a soiurilor. Viile scåldate de soare si vecinåtatea cu Marea Neagrå, fac ca soiurile cultivate så obtinå vinuri cu tårie destul de mare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vinvico SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vinvico SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vinvico SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.