Direct la continutul paginii »

Alexandrion Grup Romania SRLInfiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania (in Radauti-Suceava si Ploiesti-Prahova).

Inca din 2003: Alexandrion Grup a inceput sa-si consolideze parteneriatele strategice cu jucatori de afaceri internationali, ca parte a planului de investitii pe termen lung.

Alexandrion Group este certificat conform standardelor SR EN ISO 22000:2005 – SISTEMUL DE MANAGEMENT PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR si recertificat conform standardelor SR EN ISO 9001:2000 – SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alexandrion Grup Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alexandrion Grup Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alexandrion Grup Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.