Direct la continutul paginii »

Anse Info SRLIncepind cu anul 1999 Anse Info srl. este prezenta in industria publicitatii din Romania oferind acesteia software specializat de tip ERP / CRM precum si servicii de consultanta organizationala, strategie IT si audit.

Oferta de aplicatii software pentru publicitatea outdoor si indoor consta in pachetul de module “ANSE” ce ofera, folosind ultimele tehnologii IT in urma procesului continiu de modernizare, suport complet de tip ERP / CRM, respectv automatizarea si integrarea completa a activitatilor specifice publicitatii pe afisaje publicitare fie ea publicitate exterioara, interioara sau pe mijloacele de transport in comun.

Companii de renume utilizeaza aceste aplicatii ducindu-le astfel in pozitia de a sustine managementul a peste 60% din afisajele romanesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anse Info SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Anse Info SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anse Info SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.468