Direct la continutul paginii »

Optim Consulting SRLMultisoft SRL este singura firma din Romania care are un sistem informatic integrat pentru hoteluri si restaurante, compus INTEGRAL din module proprii dintre care doua componente avizate fiscal (RestICS si ReceptICS).

Echipa MULTISOFT este formata din ingineri, economisti, programatori si design-eri. Doua criterii au fost luate în consideratie la selectarea si pregatirea echipei.

MULTISOFT nu vinde doar programe, ci ofera toata asistenta tehnica necesara pentru a se asigura ca programul va fi folosit timp indelungat si clientul va fi multumit.

In acest scop, dupa instalarea unui program este oferita asistenta tehnica gratuita timp de trei luni, perioada in care:

-introducerea datelor initiale este asistata
-acolo unde este posibil, sunt preluate aceste date initiale -in mod automat din aplicatii precedente
-este asigurata in mod etapizat instruirea personalului, pornindu-se de la ideea ca in trei luni sunt prinse majoritatea cazurilor ciudate
-sunt efectuate modificari daca legislatia s-a schimbat între timp
-sunt rezolvate eventuale anomalii ale programelor
-sunt corectate eventualele erori de operare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Optim Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Optim Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Optim Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.124