Direct la continutul paginii »

Rexfor Invest SRLSuntem o companie formata din persoane tinere , calificate , cu studii superioare care in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic pe plan mondial, in care majoritatea firmelor isi inchid magazinele online,noi reusim sa performam , promovand produsele CAMELION precum si restul activitatilor pe care le avem in portofoliu.

avem o experienta de 7 ani in distributia de cartuse, tonere si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante avand o oferta generoasa cu peste 4000 de repere.

Comercializam toata gama de baterii, acumulatori, incarcatoare si lanterne marca Camelion Germany, fiind unul dintre primii distribuitori in Bucuresti cat si primii care am promovat toata gama de produse pe un magazin online.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rexfor Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rexfor Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rexfor Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.