Direct la continutul paginii »

Teleprecision Mts SRLFirma Teleprecision-MTS activeaza in prezent ca distribuitor de produse pentru fibra optica si aparate de masura si control destinate industriei de telecomunicatii.

Clientii nostri sunt operatori de telefonie fixa si mobila, furnizori de internet si televiziune prin cablu, CCTV, producatori de echipamente electronice, institutii de invatamant, etc.


Teleprecision-MTS S.R.L. reprezinta o echipa cu experienta de peste 8 ani pe piata sistemelor pentru telecomunicatii, reorganizata sub un nou nume.

Inchirieri: Teleprecision-MTS va ofera servicii de inchiriere

Reparatii si Calibrari: Firma Teleprecision-MTS va asigura suport tehnic in garantie si postgarantie fie la sediul sau, sau dupa caz, la centrul de service Fujikura UK.

Pentru preturi legate de reparatii si calibrari va rugam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Teleprecision Mts SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Teleprecision Mts SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Teleprecision Mts SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.