Direct la continutul paginii »

Iforce Solutions SRLSocietatea IForce Solutions cu sediul in Constanta, va oferta posibilitatea implementarii de proiecte complete in domeniul IT, constand in implementari de solutii de tip ERP consacrate.

Va putem oferi mai multe variante de pachete hardware+software insotite si de mentenanta post-implementare si/sau mentenanta hardware.

Puteti sa optati pentru o aplicatie de tip ERP stabila, recunoscuta la nivel national si chiar international, impreuna cu suportul hardware si de asistenta atat de necesar in perioada post-implementare la preturi competitive.

Compania noastra are la activ mai multe implementari de succes de acest tip in orasul si judetul Constanta.

Atuul companiei noastre este ca va putem oferi un pachet complet de asistenta hardware software help desk pentru aplicatia ERP achizitionata si webdesign.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iforce Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Iforce Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iforce Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.037