Direct la continutul paginii »

Metaltim SRLPentru ca exista rampe speciale de incarcare-descarcare. E comod sa faci cumparaturi engros! Pentru ca peste 400 de locuri de parcare va asteapta. E normal sa gasiti oricand un loc sigur pentru masina dumneavoastra! Pentru ca exista o statie de taxi cu masini aflate permanent la dispozitia clientilor!


Este clar ca veti gasi ceea ce doriti! Pentru ca un centru informational va fi ghidul dumneavoastra permanent care va va ajuta sa gasiti ceea ce va doriti in cel mai scurt timp. E placut sa fii primit cu amabilitate!


Deschis in anul 1998, Centrul Comercial Euro si-a atins obiectivele inca de la inceput: a devenit in prezent locul unde timisorenii isi fac cumparaturile atat en-gross cat si en-detail, intr-o atmosfera europeana la preturi incredibil de mici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metaltim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Metaltim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metaltim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.245