Direct la continutul paginii »

Expertissa Hq SRLExpertissa are ca scop principal realizarea şi operarea de sisteme IT complexe, planificarea şi dezvoltarea de aplicaţii software.

Includem in oferta noastra un portofololiu larg de produse IT, hardware si software, de la furnizori de top din industria IT: IBM, Lenovo, HP, Emerson, Ricoh, Epson, etc.

PRINCIPII si VALORI: Suntem o echipa care crede in principii si integritate, valorificam initiativele inovatoare si ne asumam raspunderea.

Domeniile noastre de interes sunt: Managementul Documentelor, Sisteme de gestiune (ERP), Medii Colaborative (Groupware) şi Platforme de Aplicaţii (Middleware), Internet şi Mesagerie Electronică, Administrarea şi Integrarea de Sisteme, asigurând servicii complete de consultanţă şi de derulare efectivă a proiectelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expertissa Hq SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Expertissa Hq SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expertissa Hq SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.295