Direct la continutul paginii »

Top Net SRLMicrosoft Business Productivity Online Standard Suite este un set de soluții de mesagerie și colaborare, găzduit de Microsoft. Suita este formată din Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Live Meeting și Microsoft Office Communications Online.

Aceste servicii online sunt concepute pentru a oferi firmei dvs. comunicare dinamică, cu disponibilitate ridicată, securitate extinsă și administrare IT simplificată.

Ideal pentru segmentele dintr-o organizație care nu dețin în prezent capacități pentru mesagerie și colaborare. Suita include Exchange Online Deskless Worker și SharePoint Online Deskless Worker.

Pentru clienții care au nevoie de mai multe servicii individuale, Business Productivity Online Standard Suite reunește mai multe servicii la preț cu discount, pentru a oferi valoarea optimă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Top Net SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Top Net SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Top Net SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.305