Direct la continutul paginii »

Andatech Electrocom SRLAndatech Electrocom SRL - Importator direct si distribuitor de sisteme de supraveghere video (camere de supraveghere video, DVR). Oferim din stocul propriu sisteme complete de supraveghere video.


Sistemul de Supraveghere Video sau CCTV este compus din camere de supraveghere si DVR. Camere de supraveghere preiau imaginile si le transmit recorderului digital numit pe scurt DVR (Digital Video Recorder).


Alegerea sistemului de supraveghere video se face in functie de configuratia obiectivului care urmeaza a fi supravegheat, in functie de necesitatile exacte ale beneficiarului si in functie de bugetul disponibil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andatech Electrocom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Andatech Electrocom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andatech Electrocom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.983