Direct la continutul paginii »

Abe 2001 SRLSC Abe 2001 SRL, societate cu capital privat romanesc, are ca obiect de activitate principal receptia, depozitarea, transarea carnii, prelucrarea in produse din carne care nu sunt supuse tratamentului termic, depozitarea si livrarea acestora.


Prin magazinele de desfacere, comercializam carne proaspata, carne afumata si preparate din
carne obtinute in sectia noastra. Un alt domeniu de activitate al societatii noastre il constituie desfacerea de produse alimentare printr-un depozit alimentar propriu.

Utilizarea materiilor prime de cea mai buna calitate confera produselor calitati nutritive si gustative de apreciat. Materiile prime folosite de societatea noastra sunt:
carcasa de porc, carcasa de vita, carne porc si vita lucru, ceafa porc, cotlet porc, pulpa porc, piept porc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Abe 2001 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Abe 2001 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Abe 2001 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.680