Direct la continutul paginii »

Le Manoir SRLCompania Le Manoir a fost înfiinţată în 2004 cu scopul de a importa şi de a prezenta în România cele mai bune vinuri şi produse gastronomice premium: foie gras, trufe, caviar, somon afumat etc.

Le Manoir şi-a câştigat repede şi reputaţia de specialist al vinurilor din Bordeaux în România.

Multe vinuri de legendă - Château Mouton Rothschild, Château Pétrus etc. – erau căutate pentru pivniţele private ale clienţilor exclusivisti.

Definiția cuvântului gastronomie oferită de către DEX este „arta de a prepara mâncăruri gustoase și de a le aprecia”.

oie gras, terine, preparate tradiționale din Sud-Vestul Franței, caviar, somon, trufe, jamon iberico, ciocolată grand cru, condimente și epicerie fină, brânzeturi maturate și multe alteleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Le Manoir SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Le Manoir SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Le Manoir SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.600